;

CCMoore Krill Meal - Tengeri Rák Liszt 50gr

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
CCMoore-Krill-Meal-Tengeri-Rak-Liszt-50gr
CCMoore-Krill-Meal-Tengeri-Rak-Liszt-50gr
CCMoore-Krill-Meal-Tengeri-Rak-Liszt-50gr
CCMoore-Krill-Meal-Tengeri-Rak-Liszt-50gr
Méret
1 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft
Részletek

Termékleírás:

Ezt a rendkívül jellegzetes és erős illattal rendelkező lazacszínű lisztet már évek óta teljes megelégedéssel használják a kiváló minőségű és a könnyen emészthető csalik összetevőjeként. Intenzív rákos aromája a pontyokra óriási vonzerővel hat. A 100%-os tisztaságú és kiváló minőségű Krill Meal lisztet kizárólag tengeri rákokból készítik. Durva szerkezete miatt az alapmixhez megfelelő arányban adagolva az elkészített csalit olyan tulajdonsággal látja el, hogy az vízbeérkezéskor azonnal és hosszú időn keresztül az aromák, étvágyfokozók, attraktorok és az értékes összetevők kiáramlását nagymértékben segíteni fogja. A Krill Meal egy nagyon könnyű sűrűségű összetevő, ezért az adagolást minden esetben tartsuk be, mivel könnyen lebegő bojli készíthető belőle. Kiváló választás lehet az iszapos helyeken, ahol egy könnyebb fajsúlyú csalit elkészítése a célunk. Remekül harmonizál a magas halliszttartalmú, illetve a fűszeres és rákos bojlimixekkel is. Adagolásnak felső határa: 50g/kg
Csalogatóhatása fokozható, ha az alapmixünk  Vitamealo-t és Calcium Casinate-ot is tartalmaz. Könnyű sűrűségét ellensúlyozhatjuk Limestone Flour, Supergold 60 hozzáadásával. Kiválóan passzol hozzá, ha az elkészíteni kívánt bojlit Krill Amino Compound- folyékony étvágyfokozó kivonattal tesszük teljessé. Ez akár még aroma helyett is használható.

 

Kiszerelés: 50g, 250g, 1kg, 5kg, 25kg


Tipp: Természetesen a Krill Meal felhasználható stick és spod mixekhez, paszták készítésére, vagy akár még por dipek készítésére is. Fantasztikus csalogatóhatással rendelkezik.

Adagolás: ne feledjük, hogy a Krill egy igen könnyû összetevõ, így csak "óvatosan" adagoljuk, max 8%-ban (de az arány függ attól, hogy milyen más összetevõket alkalmazunk)

Adatok
Márka
CCMOORE
Cikkszám
CCMoore-Krill_Meal
Hasonló termékek
ÚJ
ÚJ
Raktáron
: 2 db
1 390 Ft