;

CCmoore-Rennet Casein - Tejprotein Koncentrátum

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
CCmoore-Rennet-Casein-Tejprotein-Koncentratum
CCmoore-Rennet-Casein-Tejprotein-Koncentratum
CCmoore-Rennet-Casein-Tejprotein-Koncentratum
CCmoore-Rennet-Casein-Tejprotein-Koncentratum
5 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 114 Ft
A Pontyok mindenevő állatok. Ez annyit jelent, hogy fogyasztják a vízben élő apró rákféléket, lárvákat, férgeket, kagylókat, csigákat, valamint a vízbe hulló rovarokat, sőt a nagyobb példányok apróbb halakat is megesznek. Táplálékbevitelük főbb gerincét ezek a lények alkotják, viszont emellett növényi részeket, hínárt, moszatokat, friss nádhajtást is elfogyasztanak. Ebből kiindulva a csalinknak mindenféleképpen tartalmaznia kell növényi és állati eredetű összetevőket is. A bojli gyártás régi úttörői előszeretettel használtak búzadarát, kukoricalisztet, szójalisztet, stb., mert a komolyabb állati eredetű lisztek megjelenése előtt csak ezekkel tudták biztosítani a kívánt fehérje és vitamin tartalmat, másrészt jól formálhatóvá tették a bojlit. 15-20 évvel ezelőtti bojlimix jobb esetben hallisztből, kukoricalisztből, búzadarából, szójalisztből és tejporból állt. Mára már a nagyponythorgászat és a bolji gyártás kinőtte magát és a komoly gyártástechnológiával készült állati eredetű lisztek mellett vitaminokkal, ásványi anyagokkal, fűszerekkel és madáreleségekkel kombinált növényi eredetű lisztekhez is hozzá lehet jutni. Természetesen a bojliösszetevők régi katonái is harcban maradtak, de emellett rengeteg új társuk is megjelent a piacon. Az újabb és fejlettebb gyártástecnológiával létrehozott lisztek koncentráltabbak, lazább szerkezetűek, mint régi társaik, ezért a bojli szerkezetét, állagát és vízben való oldékonyságát nagymértékben feljavítják. Sokkal kombináltabb tápértékük van, nagyon jól emészthetőek, éppen ezért használatuk a mai modern bojlihorgászatban alapmixünk összeállításában elengedhetetlen.
Részletek

A "rennet" szó szabad fordításban tejoltót jelent. Ez egy enzim, amely minden emlős állat gyomrában termelődik, szerepe pedig az, hogy az anyatejet tökéletesen meg tudják emészteni. Probiolitikus enzim, mely két részre osztja a tejet: szilárd és folyékony ( whey = savó). A sima caseintől 5%kal magasabb proteintartalommal rendelkezik.
A CCMoore&Co által forgalmazott Rennet Casein kizárólag élelmiszeripari tisztasággal és kiváló minőséggel rendelkező tejprotein por. Az ipari felhasználása rendkívül sokrétegű, takarmányok, állateledelek első számú alapanyaga, valamint sajtokhoz és különböző ételadalékokhoz kerül felhasználásra. A Rennet Casein 90mesh szemcsefinomsággal rendelkezik, amely a jelenleg kapható legtisztább termék. Minden csalinak hihetetlenül megnöveli a tápértékét, mivel rendkívül magas, több mint 95%-os fehérjetartalommal rendelkezik. Használatával a bojli főzés után is megőrzi nedvességtartalmát valamint rugalmas, közepesen puha állagát. Többek között tartalmaz foszfort, szénhidrátokat, kalciumot, és szabad aminosavakat is. Kiváló kötőhatással rendelkezik, de ez a tulajdonsága csaliból a fontos összetevők kiáramlását nem befolyásolja. Kizárólag bojlimixekhez használható, amelyekből egyszerűen kihagyhatatlan. Hatását kizárólag más tejfehérjékkel együttesen alkalmazva fejti ki. Mivel igen könnyű összetevő, ezért lebegő bojlik készítéséhez is kiválóan felhasználható. Adagolásának felső határa: 250g/kg.

 

Kiszerelés: 500g : Egységár : 11 380 Ft/kg

                 1kg,  : Egységár: 10 990 Ft/kg

                  5kg,  : Egységár: 9 998 Ft/kg

                  25kg :  Egységár: 9 860 Ft/kg

 

Tipp: minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 125g/kg felett a pontyok emésztését nagymértékben megnehezítheti.

Adatok
Márka
CCMOORE
Cikkszám
CCmoore-Rennet_Casein_-_Tejprotein_Koncentratum